rosearoxo

Smärta

Kategori: Allmänt

Ibland får man lida för sina dumstridigheter.. Idag har jag något så fruktansvärt ont i axeln att jag övervägt att ta bort hela armen.. Men man får lida om man ska ligga på topp.. Får poppa lite smärtstillande sen och stretcha lite så kanske det blir bättre.. Misstänker en sträckning!
 
Blev sovmorgon imorse. Skönt!
Vaknade av crazy kids vid 10 halvt förvirrad med ice age dundrandes i bakgrunden. Det är illa när man vet vilken film som spelas innan man slår upp ögonen. Såklart, det är Moas favoritfilmer så de är vad hon tittar på när hon vill se på film men endå..
 
Idag blir det såklart stallet en sväng, baka kladdkakemuffins och så ska Mats koka knäck, så ett riktig julkalas blir det allt i afton. Får se om man kanske kan påbörja det där rackarns pepparkakshuset också eller hur det nu blir.
 
Snart börjar det vara dags att åka hem igen och börja ta itu med saker och ting, som att söka jobb ordentligt och införskaffa julklappar.. Jag är sen som vanligt på den fronten men man tar det väll som det kommer. Snart kommer ju älsklingen hem också, som jag saknar honom.
 

Kommentarer

  • Camilla säger:

    http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=677307

    har du sett att vilja är till salu?!

    2012-12-02 | 17:58:32
    Bloggadress: http://unafraid.blogg.se

Kommentera inlägget här: