rosearoxo

Äntligen vinter!

Kategori: Allmänt

Snön väller ner, äntligen är det vinter. Som jag längtat!
Skulle helst av allt vilja gå ut och göra snöänglar men är tyvärr lite för gammal för att det ska se riktigt normalt ut att göra. Önskar man alltid hade en anledning att vara barnslig och kunna göra det där man gjorde när man var liten, som snölyktor, snöänglar och snögubbar, eller att bygga tunnlar i snöhögar och åka/sparka spark. Även fast våra sparkar blev sönderplogade.
 
En sak jag faktiskt gör just nu, är att se julkalendern då det är "Mysteriet på Greveholm", det är nostalgi det. Hoppas det är flera föräldrar där ute som har visat den gamla kalendern för barnen innan de började se den nya, då förstår man sammahanget. Vet fler som i vuxen ålder ser den nya versionen. Synd att de bara är typ 15 minuter långa avsnitt.
 
På sidan med nackdelar av snö, det är så hemskt kallt. Tänk om det bara kunde vara -5 hela vintern? Hade ju vart underbart. Antingen det eller -20, inget mellanting så det känns kallare än vad det är. Var ute och gick med hunden nyss och höll på att frysa ihjäl i blåsten. Önskar mig lika mycket snö till Boden så Allie kan snöplumsas. Woho! Lägger in en mysbild jag knäppte här ute. Snart är det jul!!!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: